Kempen O.G. Vastgoedbeheer
Geldropseweg 448
5645 TL EINDHOVEN

Tel: +31 (0)40-2 364 364
Mail: info@kempen-og.nl

Algemeen

Kempen O.G. Vastgoedbeheer b.v. is ruim 25 jaar gespecialiseerd in de verhuur en het beheer van tijdelijke woonruimte. Wij hebben in de loop der jaren een uitstekende reputatie opgebouwd. Wij zijn ervan overtuigd dat u onze reputatie ook als zodanig zult ervaren.

Bij ons komt de vraag naar een geschikte huurder en de vraag naar geschikte woonaccommodatie bij elkaar. Onze klanten bestaan enerzijds voornamelijk uit bedrijven en organisaties wiens werknemers wij huisvesten, anderzijds uit huiseigenaren wiens woning(en) wij beheren en verhuren.


Zoekt u een (t)huis voor uw werknemer, collega of uzelf tijdens uw verblijf in de regio Eindhoven, wij zorgen ervoor dat u de ruimte heeft waar u zich thuis voelt. Klik op de button 'AANBOD', stuur een e-mail via het 'CONTACTFORMULIER' of bel ons kantoor op 040–2 364 364.

Of zoekt u een professionele beheerder van uw (tijdelijke) woonruimte? Dan bent u bij ons juist aan het goede adres! Wordt u uitgezonden door uw werkgever, bent u belegger in onroerend goed, overwinteraar in het buitenland, gaat u mogelijk samenwonen, kortom heeft u gestoffeerde en/of gemeubileerde woonruimte beschikbaar voor verhuur, ga dan voor informatie naar 'Info verhuurder', stuur een e-mail via het 'CONTACTFORMULIER' of bel ons kantoor op 040–2 364 364.