Kempen O.G. Vastgoedbeheer
Geldropseweg 448
5645 TL EINDHOVEN

Tel: +31 (0)40-2 364 364
Mail: info@kempen-og.nl

Historie

Rond 1986 is Kempen Onroerend Goed begonnen als een eenmanszaak door Cees Kievit in Waalre. Na enige tijd was de noodzaak voor extra personeel daar. Met name Evelien Smits (de huidige directeur van Kempen O.G.) die in 1992 het team kwam versterken, mag hier worden genoemd.

In 1996 werd de activiteit ondergebracht in Kempen O.G. Vastgoedbeheer b.v. De heer Kievit trok zich midden 1998 terug uit de zaak, teneinde te genieten van zijn welverdiende vrije tijd.
Oorspronkelijk behoorde ook de aan- en verkoopbemiddeling tot onze activiteiten. Omdat je niet in alles even goed kunt zijn, hebben we ons specialisme uitgediept en besloten we ons puur op de verhuur en het beheer van woonruimte te richten.

Door de groei van het kantoor (en uiteraard de noodzaak voor parkeerfaciliteiten), zijn wij eind 2000 verhuisd van de Willibrorduslaan in Waalre naar onze huidige lokatie aan de Geldropseweg 448 te Eindhoven.

Inmiddels is Kempen O.G. uitgegroeid tot dé verhuurspecialist in Eindhoven en regio.
Een specialist die professionaliteit combineert met een grote service en inzicht in het internationale karakter van de regio Zuid-Oost Brabant.