Kempen O.G. Vastgoedbeheer
Geldropseweg 448
5645 TL EINDHOVEN

Tel: +31 (0)40-2 364 364
Mail: info@kempen-og.nl

Algemeen

Het bezit van onroerend goed is nog steeds een prima investering! Zeker als dit een uitstekend rendement oplevert en met name de kwaliteit van uw bezit kan worden gewaarborgd.
Kempen O.G. is zich dit terdege bewust en is graag uw professionele partner om uw doelstellingen in dezen te realiseren.

Wilt u zelf geen bemoeienis met het beheer en de verhuur van uw woning/appartement, of te worden geconfronteerd met alle operationele problemen, dan neemt Kempen O.G. graag deze zorg van u over. Ons is er alles aan gelegen om uw bezit in optimale conditie te houden.
Wij doen dit al ruim 25 jaar voor particulieren en professionele beleggers, groot en klein.

Beheer betekent voor ons dat wij uw spreekbuis en intermediair zijn voor uw onroerend goed.

We selecteren een geschikte huurder voor uw gestoffeerde en/of gemeubileerde object.
Bij het aangaan, zowel als bij het beëindigen van een "huurovereenkomst", worden de woningen door ons geheel geïnspecteerd. In het laatste geval eveneens in het bijzijn van de huurder(s)!
Voor de ingebruikname door (nieuwe) huurders, dienen alle geconstateerde gebreken en/of tekortkomingen te zijn verholpen. Desgewenst kan ons kantoor dit voor u regelen.
Meldingen van huurders ten aanzien van onderhoud en storingen, (laten) we snel en vakkundig oplossen, dit in overleg met u en al dan niet in eigen beheer.

U mag van ons dan ook het volgende verwachten:

  • Professionele bemiddeling bij de selectie van een geschikte huurder voor uw woning.
  • Beheer van uw onroerend goed, hetgeen o.a. inhoud de verzorging van de huurincasso, betaling van kosten en lasten, behandelen van klachten en storingen, opmaken van een "inspectierapport", de oplevering bij vertrek huurders etc.
  • Duidelijke afspraken zowel bij aanvang van verhuur, als bij oplevering van de woning.
  • Gekwalificeerd personeel met een jarenlange ervaring, met inzicht in het internationale karakter van de regio en ... met een grote servicegevoeligheid.
  • De gegevens van uw woning kunnen tevens op de landelijke verhuursite van pararius worden geplaatst.Zie ook: www.pararius.nl


En ja, wij nemen graag de zorg voor uw woning op ons!